STICHTING ZOLARSEM ALLIANCE “ EINDVOORSTELLING 2017/2018 ”

“Geweldig!”

Dat is hoe je de Zolarsem Alliance Eindvoorstelling 2018 het beste kan omschrijven. Zondag 27 mei was de dag van twee uitverkochte shows vol met getalenteerde kinderen die hebben gedanst in verschillende categorieën zoals hiphop, house, afrodance en freestyle.

 

 

 

In het gebouw van Fluxus aan de Westzijde in Zaandam tref je in de aankomsthal, naast de nieuwe collectie merchandise van de stichting dat deze warme dag kon worden aangeschaft voor een speciale prijs, alle vrijwilligers van de stichting aan in kleding van hun eigen voetbalclub FC Zaanstad. Er kon genoten worden van vers fruit, een ijsje of gewoon een lekker koud glas water om af te koelen. De voorstelling opent op dansende wijze met Suela Wilsterman, Navanio Herkul en Boga Barbosa. Samen zijn zij de vaste dansdocenten van de ZSAcademy die onze jeugd begeleiden en alle kneepjes van het vak leren. Tijdens de show was er van alles gaande;  showcases van alle crews in de verschillende dansstijlen en leeftijdscategorieën, freestyle battles en live optredens van Ella John, Menna en Brett Spitt van Zolarsem. Dit alles is met anekdotes van het afgelopen seizoen gehost door Boga Barbosa. Kortom een diverse 90 minuten durende show met heel veel talent uit heel Zaanstad.

Met twee ijzersterke shows, zowel in de middag als in de avond, is de eindvoorstelling een waar spektakel. Alles verliep naar wens. Alle ouders, opa’s oma’s en de kids waren deze dag winnaars en iedereen vetrok met een glimlach. Het was in een woord….geweldig.

 

 

 

Geschreven door: Julio Rossonero

Fotografie door : @desireechristiaan

Laat een reactie achter

Scroll naar boven