AANMELDEN VRIJWILLIGER?
Wil jij vrijwilliger worden bij ZSAlliance? Je kiest zelf wanneer en hoe vaak. Alleen of samen met anderen. Lees hier wat jij kunt doen. Wil je actief worden voor ZSAlliance, dan kun je je aanmelden voor een introductie. Daar ontdek je welke vrijwilligersfunctie het beste bij jou past. En leer welke doelen ZSAlliance nastreeft. Blijf op de hoogte van alle activiteiten via onze Instagram @ZSAlliance.
Flexvrijwilliger voor losse klussen
Wil jij vrijwilliger worden bij ZSAlliance? Je kiest zelf wanneer en hoe vaak. Alleen of samen met anderen. Lees hier wat jij kunt doen. Wil je actief worden voor ZSAlliance, dan kun je je aanmelden voor een introductie (link). Daar ontdek je welke vrijwilligersfunctie het beste bij jou past. En leer welke doelen ZSAlliance nastreeft. Blijf op de hoogte van alle activiteiten via Instagram(link).
Flexvrijwilliger voor losse klussen Regelmatig organiseren we activiteiten waar je een handje bij kunt helpen. Dat kan bijvoorbeeld bij het opbouwen van een evenement, bij administratieve klussen of als gastvrouw of -heer bij een van onze acties. Je bepaalt zelf aan welke activiteit je meedoet. Vind je het leuk om af en toe bij te springen? Geef je dan op als flexvrijwilliger en wij sturen een e-mail als we hulp nodig hebben.
Aannamebeleid
ZSAlliance hanteert tevens een aannamebeleid voor haar vrijwilligers. In het kort komt het erop neer dat we een goed beeld willen krijgen van de beoogde vrijwilliger die een functie binnen onze vereniging gaat vervullen. Het is uitermate belangrijk dat onze leden, jeugdleden en overige betrokkenen, onbezorgd kunnen sporten binnen in een veilig sportklimaat en bij de trainers, begeleiders en overige vrijwilligers in veilige handen zijn. Bij de werving en aanstelling van nieuwe vrijwilligers doorlopen we daarom de volgende stappen: - het kennismakingsgesprek - indien van toepassing controle van diverse referenties (bijvoorbeeld; de vereniging(en) bellen waar vrijwilliger vandaan komt). - het aanvragen van 'n VOG (verklaring omtrent gedrag). - bekend maken met de bij ons geldende gedragsregels Het is nadrukkelijk de bedoeling door deze maatregelen te voorkomen dat er zich ongewenste situaties voordoen. We beogen met dit aannamebeleid mensen met verkeerde bedoelingen te ontmoedigen om een functie binnen onze sportorganisatie te ambiëren.
AANMELDINGSFORMULIER
Scroll naar boven