STAGE LOPEN BIJ ZSA

Stichting ZSAlliance is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij GOC. Wij zijn als Stichting altijd op zoek naar welwillende stagiaires die een waardige bijdrage willen leveren aan ons bedrijf.

Wij zijn een Stichting met als doel het maximale uit jezelf te halen om zo op je eigen benen te staan en te kunnen doen waar jij het best in bent. ZSAlliance biedt workshops, trainingen en andere projecten aan, waarbij jongeren worden gemotiveerd zichzelf te ontplooien en iets te doen met hun creativiteit.

Het ZSAlliance pand bevindt zich op 5 min. loopafstand van station Zaandam en bestaat o.a. uit een redactie, kunstatelier en muziekopnamestudio. Naast de maatschappelijke projecten waar wij mee bezig zijn, richten we ons ook op het ondersteunen van jong opkomend talent. Voorbeelden hiervan zijn Jonna Fraser, Sevn Alias, Suela Wilsterman en Ella John.

STAGE

Webdesigner

Vanuit de Stichting onderhouden we meerdere internetplatforms met bijbehorende websites. Wij zijn op zoek naar mensen die mee kunnen denken in het verbeteren van onze websites en waar nodig volledig vernieuwen. 

Affiniteit en ervaring met WordPress is hierbij een pre.

Kerntaken

– Onderhouden van onze websites
– Verbeteren en integreren van nieuwe functies
– Nieuwe websites bouwen

Videoproductie/Grafisch ontwerp

Onze platformen draaien voor een groot gedeelte op visuele content. Dit is onmisbaar in het huidige tijdperk en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die om weten te gaan met de creatieve programma’s als Adobe Photoshop, Premiere Pro, Light Room en After Effects.

Bij Stichting ZSAlliance krijg je als ontwerper de ruimte om niet alleen te maken, maar ook te bedenken.

Kerntaken

– Creëren van video en image content
– Filmen
– Scripts schrijven
– Ondersteunen bij videoclip shoots

Fotograaf/fotografe

Daarnaast zijn wij op zoek naar een fotograaf of fotografe met dezelfde insteek als hierboven wordt genoemd. Als Stichting hebben we lopende projecten als de ZSAcademy met bijbehorende lessen en evenementen.

Daarnaast werken we met veel artiesten die op hun beurt ook persfoto’s nodig hebben. Kennis van Adobe Photoshop is een pre.

Kerntaken

– Setfotografie
– Sportfotografie
– Fotoshoots
– Portretfotografie
– Fotobewerking

Medewerker Marketing en Communicatie

Het organiseren van workshops en evenementen gaat niet zonder backoffice. Wij zijn op zoek naar jonge en gedreven studenten die de opleiding Marketing en Communicatie doen die initiatiefrijk zijn en creatief denken.

De Stichting houdt zich bezig met het organiseren van workshops en evenementen op lokaal en nationaal niveau.

Kerntaken

– Alle mogelijke ondersteuning bij het organiseren van workshops en evenementen
– Het onderhouden van contacten en samenwerkende organisaties
– Het maken van draaiboeken en een PR plannen
Scroll naar boven