“STREET JAMS” 2018

Stichting ZSAlliance & Zaans Soccer Talent organiseren deze zomer in samenwerking met het Sociaal Wijkteam het jaarlijks terugkerend sportevenement “ STREET JAMS ” 2018.

Verspreid over vier toplocaties over de gehele Zaanstreek gaan wij samen met jullie onze uiterste best doen om er weer een waar spektakel van te maken. Op de volgende dagen zijn alle talenten van 8 t/m 16 jaar welkom om hun voetbal skills te laten zien.

Rosmolen (Nieuw veldje naast witte brug)

Zaterdag 23 juni * 11:00 – 14:00

Vijfhoek Zaandam (Johan Cruijff Court)

Woensdag 27 juni * 14:00 – 17:00

Fortuna Wormerveer (Mini Arena)

Zondag 1 juli * 11:00 – 15:00

Zaandam Kogerveld (Johan Cruijff Court)

Woensdag 4 juli * 14:00 – 17:00

“ STREET JAMS ” – Winnaar v/d dag

Zoals elke Street Jam die wij in het verleden hebben georganiseerd wordt er op het grote veld 4 vs 4 (5 vs 5) gespeeld. Deelnemers kunnen zich op locatie aanmelden, alleen of met een team. Regels worden ter plekke besproken aan de hand van het aantal deelnemers. Het team dat als eerst 3 goals scoort blijft staan, het winnende team krijgt per gewonnen wedstrijd een punt en na drie overwinningen op rij moet de winnaar het veld verlaten maar krijgt dan wel een extra punt mee. Van elk team wordt het aantal punten bijgehouden. Van het team met de meeste punten wordt een foto gemaakt die op de social media van Zaans Soccer Talent wordt geplaatst.

Geheel nieuw deze editie van STREET JAMS “ hebben we als uitdaging voor de jeugd ervoor gekozen om iets speciaals te doen, in de vorm van een hooghoudt competitie waar je uiteraard kans maakt op fantastische prijzen o.a. een waardebon t.w.v € 200,- te besteden bij sportwinkel naar keuze, een Zolar Sport Academy tas en nog veel meer, maar dat moet nog een verassing blijven.

De spelregels van de hooghoudt competitie zijn als volgt:

Deelnemers kunnen zich op locatie van de Street Jams aanmelden waar hij of zij gaat strijden om de hoofdprijs en de titel Hooghoudt Kampioen 2018. De maximale leeftijd voor de hooghoudt competitie is 12 jaar.

Elke deelnemer krijgt drie pogingen om de bal zo vaak mogelijk hoog te houden. Bij elke keer hooghouden van de bal verdien je een punt. Er zijn extra punten te verdienen door middel van een truc naar keuze die beoordeeld zal gaan worden in de vorm van sterren.

1 Ster = 10 Punten

2 Sterren = 20 Punten

3 Sterren = 30 Punten

Hoe mooier en beter de truc, hoe meer punten er gescoord kan worden.

Per Street Jam gaat er maar één winnaar door naar de finale op 7 juli in het Zaantheater te Zaandam.

 

ONLINE MEEDOEN

Kan jij om welke reden dan ook niet aanwezig zijn bij een van de “ STREET JAMS “ maar je wilt wel graag meedoen aan de hooghoudt competitie? Niet getreurd kinders, want via onze online aanmeldactie kan jij gewoon meedoen om de prijzen.

“ DE SOCIALMEDIA HOOGHOUDT CONTEST “

Elke deelnemer probeert in een video van maximaal 1 minuut zo vaak mogelijk de bal hoog te houden. Bij elke keer hooghouden van de bal verdien je een punt. Er zijn extra punten te verdienen door middel van een truc naar keuze die beoordeeld zal gaan worden in de vorm van sterren.

Zaans Soccer Talent beoordeelt alle video’s via bovenstaand puntensysteem en nomineert op 1 juli uit alle inzendingen de beste drie deelnemers voor een plek in de grote HipHop Coreday finale op 7 Juli in het Zaantheater.

De deelnemers kunnen zich aanmelden door middel van de hashtag #HHCday te plaatsen in de video, of verzend de video via de email naar zaanssoccertalent@gmail.com

Hoe mooier en beter de truc, hoe meer punten er gescoord kan worden. Dus begin vandaag nog te oefenen en vraag je oom, tante, moeder, mattie, zus of broer om jou even een minuutje te filmen, gooi alles uit de trukendoos en ga voor die extra punten.

7 JULI 2018 – HIPHOPCORE DAY x FINALE HOOGHOUDT COMPETITIE 

Zaterdag 7 Juli in het Zaantheater te Zaandam, dé locatie waar de grote finale van HIPHOP COREDAY “ plaats zal gaan vinden. De plek waar van alles zal gaan gebeuren op het gebied van dans, cultuur, rap, mc-ing, battle-ing, sport, en uiteraard de uitslag en laatste krachtmetingen tussen de zeven deelnemers van de hooghoudt competitie.

Dat zijn de 4 winnaars die door waren via de Street Jams en de drie winnaars die zich hebben geplaatst via onze online aanmeldactie. Deze deelnemers gaan strijden voor de felbegeerde beker en titel. Wie o wie zal zich kronen tot de absolute hooghoudt kampioen 2018?!?

Haal nu snel je kaarten voor Hiphop Coreday 2018 of kijk voor meer informatie op www.zsalliance.com – Tot 7 juli!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven