Hiphop Coreday 2018

Stichting ZSAlliance presenteert op zaterdag 7 juli Hiphop Coreday. Op deze dag komen alle elementen van de Hiphopcultuur bij één in het Zaantheater in Zaandam. Zo vind er de finale van de danscompetitie Battlegroundz plaats en zijn er live optredens van onder andere de Zaanse superster Jonna Fraser. Daarnaast kunnen kinderen en jongeren zich van te voren aanmelden om mee te doen aan een rapcontest, beatcontest of een hooghoud competitie waarbij mega prijzenpakketten te winnen zijn. Lees hieronder meer over de contests. Dit evenement is voor alle leeftijden toegankelijk en duurt van 12:00 tot 18:00. Kaarten voor dit evenement kosten 10 euro in de voorverkoop.

 

 

BATTLEGROUNDZ

Dit jaar organiseerde wij Battle Groundz, een freestyle danscompetitie voor kinderen met voorrondes op verschillende plekken in Zaanstad. In verschillende leeftijds categorieën en verschillende dansstijlen namen de deelnemers het tegen elkaar op. Al het danstalent in de Zaanstreek is gedurende de voorrondes uitgenodigd om zijn of haar skills te laten zien. Tijdens Hiphop Coreday vind de finale plaats van Battle Groundz en zal de winnaar er vandoor gaan met een flink prijzenpakket t.w.v. van maar liefst 500 euro!

 

RAP CONTEST

Ben of ken jij het volgende raptalent wat heel Nederland en misschien zelfs heel de wereld moet horen? Meld je dan nu aan voor de rap contest! De winnaar van de contest gaat er vandoor met een tof prijzenpakket bestaande uit o.a. studiotijd bij Apsu Studio. Wil je weten hoe je je aanmeld voor deze contest? Lees dan verder.

 

BEAT CONTEST

Ben of ken jij de volgende beatmaker die heel Nederland met zijn sound op z’n kop kan zetten? Meld je dan nu aan voor de rap contest! De winnaar van de contest gaat er vandoor met een tof prijzenpakket bestaande uit o.a. studiotijd bij Apsu Studio. Wil je weten hoe je je aanmeld voor deze contest? Lees dan verder.

 

HOOGHOUD COMPETITIE

In samenwerking met Zaans Soccer Talent is er voor kinderen t/m 10 jaar een hooghoud competitie georganiseerd. De uiteindelijke winnaar van deze competitie gaat er vandoor met een prijzenpakket t.w.v. 200 euro! Door middel van het onder bepaalde voorwaarden delen van een video waarin je minimaal 50 keer hooghoud schrijf je je in voor deze competitie. Lees hieronder wat je precies moet doen om je/uw kind aan te melden voor deze competitie.

 

LIVE

Naast alle toffe prijzen die er deze dag te winnen zijn zijn er ook knallende optredens op Hiphop Coreday van onder andere de Zaanse megaster Jonna Fraser, Ella John, Saïda en Suela Wilsterman. Het tijdsschema wordt op de dag zelf bekend gemaakt.

 

KLIK HIER OM TICKETS TE BESTELLEN

Jonna Fraser

Ella John

Saïda

Suela Wilsterman

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven