Artiestentraject

Zang & Optreden

Of je nu gepassioneerd bent over zingen of rappen, ons Artiest-traject biedt sessies om je vaardigheden te verbeteren en je optreden naar een hoger niveau te tillen. Onder leiding van ervaren professionals in het vakgebied, bieden deze individuele sessies de perfecte omgeving voor beginnende artiesten om hun ambacht te verfijnen. Het traject is geschikt voor beginners vanaf 12 jaar. Lessen zijn flexibel en kunnen worden ingepland op basis van wederzijdse beschikbaarheid.

Songwriting

Ontgrendel je creativiteit en leer de kunst van het songwriten in deze praktische cursus. Van het bedenken van pakkende teksten tot het structureren van melodieën, deelnemers ontvangen begeleiding bij elk aspect van het songwriting-proces. De cursus omvat:

– Analyse en interpretatie van teksten
– Compositie van melodieën
– Opbouw van nummers
– Technieken voor live optredens

Aan het einde van de cursus nemen deelnemers hun eigen originele composities mee naar huis.

Opnemen en Optreden

Navigeer met vertrouwen door de wereld van studio-opnames en live-optredens in deze uitgebreide workshop. Deelnemers ontvangen praktische training in opnametechnieken en podiumaanwezigheid, waardoor ze hun muziek tot leven kunnen brengen. De workshop omvat:

– Rondleiding door de studio en introductie tot opnameapparatuur
– Optredencoaching
– Basis van digitale audiowerkstation (DAW)
– Praktijk van live optredens

Deelnemers ontvangen een opname van hun optreden om hun reis te herdenken.

Klaar om je zang of rap naar een hoger niveau te tillen? Meld je nu aan voor ons Artiest-traject. Voor meer informatie en inschrijving, neem contact met ons op via info@zsalliance.com.

Scroll naar boven