Zolar Music Club

Talentontwikkeling

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en ben jij een opkomende beatproducer of artiest? Dan is er voor jou een mogelijkheid om je aan te melden voor de Zolar Music Academy in de ZSA Hiphop Tempel. Als lid van de groep heb je 3 uur per week toegang tot onze muziekstudio’s waar je gebruik mag maken van alle apparatuur. Binnen de groep is er ruimte voor het opbouwen van een netwerk en relaties met andere beatproducers en artiesten. Hieruit ontstaan er ook de mogelijkheid om samen te werken. Dit alles doe je in een creatieve leeromgeving met professionals uit verschillende vakgebieden. 

Hoe kun je je aanmelden?

Voldoe je aan de voorwaarden? Stuur dan een email met je gegevens en je muzikale werk tot nu toe naar info@zsalliance.nl. Bij voorkeur ontvangen wij dit in de vorm van Spotify links, Dropbox links of Google Drive links. Binnen 1 week na aanmelding ontvang je per mail van ons een reactie met algemene informatie, tarieven en informatie over je toelating. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. 

Op dit moment is de club helaas VOL. Je kunt ons altijd een bericht sturen en dan zetten we je op de wachtlijst.

Talentontwikkeling met topprofessionals

Het talentontwikkelingstraject van de ZSAlliance wordt door een ervaringsdeskundige gedaan in samenwerking met professionals van APSU Agency, een management agency dat jong talent begeleidt in de huidige Nederlandse muziekscène met artiesten als Jonna Fraser en kans.

In dit traject heb je de mogelijkheid te werken aan je eigen producties voor het bouwen van je carrière.
Onder supervisie van ervaringsdeskundigen uit het vak word je begeleid in de fijne kneepjes van ’t vak. Heb je interesse in het artiest, creative of producer talentontwikkelingstraject? Neem dan contact met ons op!

Voorwaarden

  • Leeftijd tussen 18-27 jaar
  • Beginnend artiest:
  • minimaal 10 tracks (artiest)
  • minimaal 20 beats (producer)
  • In bezit van laptop, SSD kaart & opnamesoftware

ARTIEST

CREATIVE

PRODUCER

Scroll naar boven