Open dagen stichting ZSAlliance

In het weekend van 29 en 30 september zijn de open dagen van stichting ZSAlliance. Op deze dagen is iedereen welkom om gratis alle lessen te volgen bij de ZSAlliance door heel de Zaanstreek!

VOETBAL

De voetbalschool bij Fortuna Wormerveer gaat dit weekend ook weer van start. Aanstaande zondag zijn alle voetballer en voetbalsters van 3 t/m 7 jaar oud welkom om van 10:30 – 11:45 mee te trainen. Aansluitend vanaf 12:00 – 13:15 kunnen alle voetballers van 8 t/m 15 jaar mee trainen. De trainingen staan onder leiding van Fortuna Wormerveer trainers Chiel Damen en Timothy Tjon en worden afgewerkt op de Atece Arena. Aanmelden voor een proeftraining kan via www.zsalliance.com/aanmelden of stuur een mail naar zsacademy[@]zsalliance[.]com

DANS

Dit jaar zullen wij op twee verschillende locaties danslessen verzorgen zowel de jeugd als volwassenen. Naast onze vaste locatie in Koog aan de Zaan in sport- en speelparadijs de Wadden openen wij onze tweede locatie met danslessen op maandag 1 oktober op de rand van het nieuwe winkelcentrum in Assendelft bij Baaz. In het weekend met de Opendagen kunnen alle lessen gratis worden gevolgd, daarnaast kunt u altijd langskomen op onze locaties voor het volgen van een gratis proefdag, uiteraard geheel kosteloos.

Zaterdag 29 september – Breedweer 53, Koog aan de Zaan

12.00 – 15.00 uur – Verschillende danslessen vanaf 6 jaar met o.a. HipHop, freestyle en choreografie. Deze lessen worden gegeven door Boga Barbosa & Samina Bhatti.

Zaterdag 29 september – Parkrijkslaan 121E, Assendelft (Baaz)

12.00 – 15.00 uur – Verschillende danslessen vanaf 6 jaar met o.a. HipHop, freestyle en choreografie. Deze lessen worden gegeven door Boga Barbosa & Ella John.

KOKEN

Op zaterdag 6 oktober is de eerste kookles in BAAZ in Assendelft. De leerlingen worden vanuit verschillende keukens uitgedaagd om gezond eten lekker te maken.

Vanuit de stichting geven wij de kennis mee en bieden wij de mogelijkheid om te proeven van allerlei verschillende wereldkeukens om kennis en ervaring op te doen. Tijdens deze les maken de deelnemers kennis met de eenvoudige, gezonde en lekkere manier van koken die Stichting ZSAlliance nastreeft. Tijdens de lessen behandelen wij verschillende thema’s zoals ontbijt, lunch en diner. Naast het aanleren van de bereidingstechnieken worden de kinderen bewust gemaakt dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Wie

Stichting ZSAlliance is een stichting die, naast de activiteiten op het gebied van Hiphop, jongeren ook triggert en uitdaagt om bezig te zijn met voeding en gezondheid. Binnen de stichting zijn dit onderwerpen die regelmatig uitvoerig besproken worden en daaruit is het idee om kookworkshops te geven voortgekomen. Ella en Kelly, beide al meer dan 2 jaar vrijwilliger bij de stichting, zijn de uitvoerders van deze workshop. Beide hebben affiniteit met koken en bereiden gerechten uit verschillende keukens uit de hele wereld.

Wat

Tijdens deze les maken de deelnemers kennis met de eenvoudige, gezonde en lekkere manier van koken die Stichting ZSAlliance nastreeft. Tijdens de lessen behandelen wij verschillende thema’s zoals ontbijt, lunch en diner. Naast het aanleren van de bereidingstechnieken worden de kinderen bewust gemaakt dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Waar

Stichting Raaz ondersteunt de ZSAlliance al sinds 2014 waar mogelijk. Sinds enkele maanden hebben zij een prachtige ruimte in het jongeren centrum Baaz in Assendelft/Saendelft. In deze wijk is onze doelgroep ruim vertegenwoordigd.

Wanneer

Wij hebben er voor gekozen om te starten met een periode van 3 maanden en te beginnen in oktober. De maand oktober willen wij vooral gebruiken als aanloop en om deze maand voldoende content te creëren om te promoten. De kookworkshop vind plaats met een frequentie van 1 keer per week a 90 minuten per workshop. Welke dag dat precies wordt gaat nog in overleg met Raaz.

Waarom

Wij zijn er van overtuigd dat door middel van gezonde voeding en kennis over wat werkelijk gezond is de levenskwaliteit van een persoon kan bevorderen. Ella en Kelly, begeleiders van deze workshop, hebben dit zelf ook ondervonden en zijn hierdoor ervaringsdeskundigen geworden. Hieruit is de interesse ontstaan om dit over te brengen op de doelgroep die de toekomst is van onze maatschappij, de jeugd.

RAP & BEATS

Ondersteuning voor artiesten en beatmakers door professionals en collega’s uit het zelfde vakgebied.

Neem voor meer informatie contact op via info[@]zsalliance[.]com

Laat een reactie achter

Scroll naar boven