ZOLAR DANCE GENERATION

Freestyle, HipHop & house

In de zomer van 2018 werd de eerste HipHop Dansopleiding in de Zaanstreek gerealiseerd door Stichting ZSAlliance HipHopCypher. De HipHopformatie opende in 2014 haar eerste HipHoptempel midden in het centrum van Zaandam en heeft sindsdien ook een dansafdeling opgezet met twee locaties. Een plek waar jongeren zichzelf en hun liefde & passie kunnen ontwikkelen voor dans, HipHop & muziek en les krijgen van professionals & ervaringsdeskundigen. Een plek waar leren over dans uit meer bestaat dan het aanleren van choreografie op hedendaagse muziek. Een school waar respect, jezelf (leren) zijn & hard werken centraal staan in combinatie met plezier, samenhang & een flinke dosis humor.

Onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van choreografie van de docent.
Naast een aanbod van verschillende lessen is er ook voor ieder wat wils voor zowel peuters als volwassenen met of zonder ervaring in verschillende dansstijlen. Onze wekelijkse danslessen vinden plaats op verschillende locaties in de Zaanstreek. De deelnemers hebben momenteel alleen nog de keuze om zich te verdiepen in verschillende dansstijlen uit de HipHop- & Urban scene in de toekomst willen ook uitbreiden naar kwalitatieve Modern, Jazz & Balletlessen voor de jeugd. Naast het aanleren van choreo’s en het leren bewegen op de muziek neemt elke docent je mee in de basisbewegingen, ga je aan de slag met muzikaliteit en deelt de docent haar/zijn kennis over de cultuur achter elke stijl/beweging zodat elke deelnemer uitgroeit tot een unieke & bewuste danser of danseres. Natuurlijk staat plezier voorop en kun je in elke les genieten van dans, heb je bepaalde wensen/doelen dan kunnen onze docenten je hierbij zeker begeleiden zowel binnen als buiten de lessen. Neem een kijkje op ons dansrooster.

DOCENTEN

Een team van docenten met ieder zijn eigen verhaal en specialiteit maar één duidelijk & unieke visie. Afkomstig uit de HipHopcultuur maar werkzaam in de dans- en muziekwereld met (inter)nationale werkervaring midden in de Zaanstreek. Een toegewijd team met kwalitatieve en pedagogisch verantwoorde docenten, personal trainers, artiesten met een passie voor de jeugd. Maak kennis met ons docententeam van de ZSAcademy Dansopleiding.

Dans

Onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van choreografie van de docent. Naast een aanbod van verschillende lessen is er ook voor ieder wat wils voor zowel peuters als volwassenen met of zonder ervaring in verschillende dansstijlen.

Aanmelden

Email zsalliance@gmail.com

Scroll naar boven