KUNST

Kunst is een van de grondbeginselen van de Hiphopcultuur. Er vormt zich een kunstgroep om expressie mogelijkheden onder de jongeren te vergroten. 

DANS

Wij zijn in 2015 gestart met een aanbod van danslessen waarbij de nadruk ligt op de combinatie van plezier, kwaliteit & aandacht voor het individu en zijn/haar creativiteit. 

 

KOKEN

Tijdens deze les maken de deelnemers kennis met de eenvoudige, gezonde en lekkere manier van koken die Stichting ZSAlliance nastreeft. 

RAP

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers onder begeleiding van ervaren MC’s een Hiphop tekst schrijven. Zij letten onder andere op structuur, woordkeuze en de boodschap van de tekst. De bedoeling hiervan is dat de deelnemers op zoek gaan naar een eigen flow en originele stijl.

Klik hier voor meer informatie

BEATS

Een doe-het-zelf cursus met behulp van de computer. Na een korte introductie wordt de basis uitgelegd van muziekprogramma’s Fruity Loops en Reason. 

Vervolgens is het tijd om zelf naar eigen idee een beat te gaan tikken.

Klik hier voor meer informatie

ZSACADEMY

De ZSAcademy is de sporttak van stichting ZSAlliance Hiphopcypher. Omdat binnen de hiphop cultuur niet iedereen in de studio achter de drumpads zit, aan het rappen of DJ-en is, zijn we met sport activiteiten als dans en voetbal begonnen.

Klik hier voor meer informatie
zsashirt13rood

© [oceanwp_date] ZSAlliance

Scroll naar top