Locatie

Sportpark Rood-Wit Zaanstad | Poelenburg 464, 1504 NW Zaandam

We trainen afwisselend op gras, kunstgras en straat. Het staat niet vast op welke ondergrond we trainen, dus neem altijd twee paar schoenen mee naar de training!

Tijden

Zondag | 14.00 – 15.15 uur | First Experience | 5 t/m 7 jaar|

Zondag | 14.00 – 15.15 uur |  Learn to Play  | 8 t/m 14 jaar |

Zondag | 13.00 – 15.15 uur | ZSA Talentschool | 10 t/m 17 jaar |

Het complete jaarprogramma wordt via de e-mail verstuurd zodra de aanmelding is bevestigd. De dagen en tijden in het programma staan vast. 

Proeftraining

Aanmelden voor een eenmalige proeftraining kan via het proefles formulier. Geef daarbij even aan of je wil trainen bij de voetbalschool of een proeftraining wil volgen om aan te sluiten bij de ZSA Talentschool

Inschrijven

Inschrijven bij de ZSAcademy kan via deze link.

De inschrijving is alleen geldig als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Daarnaast kunt u aangeven of u akkoord gaat met het gebruik van foto en video materiaal op de website en social media van de ZSAcademy.

Klik hier om de algemene en privacy voorwaarden (PDF) te downloaden.

Na het versturen van het inschrijfformulier worden de te betalen kosten naar het opgegeven e-mailadres gefactureerd.

Meedoen Zaanstad

Kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, kunnen gebruik maken van Meedoen Zaanstad. Via deze link kunt u kijken of u in aanmerking komt en de aanvraag indienen.

De Zolar Sport Academy is de sportopleiding van Stichting ZSAlliance. De opleiding bestaat op dit moment uit een voetbalschool en een dansschool. Naast de specifieke scholen begeleid en ondersteund de academy individuele sporters in hun carrière. Naast kennis en gezondheid biedt de ZSAcademy alle sporters een plek aan waar zij terecht kunnen met vragen over personal branding, carrière planning en mentale coaching. Met evenementen en projecten brengt de academy sporters van verschillende komaf bij elkaar. De stichting moedigt hierbij de jeugd aan om te gaan sporten en draagt zo bij aan een gezonde en vitale gemeenschap.

ZSA Voetbalschool

Middels de voetbalschool toont de ZSAcademy als onderdeel van stichting ZSAlliance de maatschappelijke betrokkenheid. De organisatie vindt dat sport toegankelijk dient te zijn voor ieder kind. Vandaar onze samenwerking met Meedoen Zaanstad. De voetbalschool hanteert zeer scherpe tarieven. Desondanks wordt de kwaliteit van de voetbalschool gewaarborgd. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde- en ervaren trainers/trainsters die dezelfde visie uitdragen. Wij zetten regelmatig onze ambassadeurs en voetbaltalenten in om de jongeren te motiveren en enthousiasmeren om hun doel te bereiken. Onze ambassadeurs en talenten zijn een goed voorbeeld voor deze jongeren, omdat zij uit dezelfde omgeving komen en bekend zijn met de leefomstandigheden. Wij hopen door middel van dit initiatief een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving.

Informatie

De trainingen zijn op verschillende ondergronden, zowel indoor (wintermaanden) als outdoor (zomermaanden). De ZSAcademy beschikt over ervaren trainers zowel op het veld als in de zaal. De meeste trainers zijn op het veld actief bij Fortuna Wormerveer. Door het seizoen heen nodigen wij diverse gasttrainers en talentvolle Zaanse voetballers uit om de kids uit te dagen. Naast kwalitatief goede voetbaltrainingen vinden wij het erg belangrijk dat onze trainers pedagogisch geschikt zijn in de omgang met de kinderen.

Academy / Voetbalschool

Nieuw dit seizoen is de onderscheid in trainingen bij de voetbalschool. Voor de training op zondag kunnen alle spelers van 5 t/m 15 jaar zich aanmelden. Voor de ZSA groep moet eerst een proeftraining succesvol worden doorstaan. Alleen geselecteerde voetballers van 8 t/m 15 jaar worden bij deze trainingen toegelaten.

Kledingpakket

Alle spelers die mee trainen bij de voetbalschool kunnen een officieel tenue (shirt en broek) en trui aanschaffen. Spelers die trainen bij de ZSA groep trainen zijn verplicht om het kledingpakket aan te schaffen. Bestellen kan hier.

Scroll naar boven