JONNA FRASER GIVING BACK

Jouw support maakt het verschil.

Doneer en help onze projecten te financieren om nog meer jongeren te kunnen bereiken en inspireren.

INTERNATIONALE PROJECTEN

Jouw support maakt het verschil.

Doneer en help onze projecten te financieren om nog meer jongeren te kunnen bereiken en inspireren.

Jonna Fraser Giving Back 2019

Jonna Fraser geeft terug aan Suriname.

In 2019 heeft Jonna Fraser het initiatief genomen om een projectteam samen te stellen om in zijn moederland Suriname een voetbalveld op te knappen. Dit project heeft hij in samenwerking met zijn stadsgenoot Julius de Boer (Bodyguard van o.a Beyonce), Stichting ZSAlliance, Streetkings en onderstaande partners uitgevoerd.

ZSAlliance samen met Jonna Fraser naar Suriname.

Wij zijn ZSAlliance, een stichting met als doel het leveren van een relevante maatschappelijke bijdrage vanuit een intrinsieke motivatie. Wij staan voor het identificeren en ontwikkelen van talenten in een achterstandspositie. Dit doen wij door middel van het organiseren en financieren van activiteiten op een duurzame manier met als doel: het creëren van lange termijn waardecreatie voor deze groep van talenten.  Wij leveren solide steun aan deze talenten door hun creativiteit te ontwikkelen en om te zetten in het leveren van een positieve maatschappelijke bijdrage.

Voor Jonna Fraser is dit slechts een begin.

Na een succesvolle uitvoering en evaluatie heeft Jonna Fraser samen met zijn project team besloten dat er meer uit dit project gehaald kan worden. In 2021 zal dit dan ook worden voortgezet. Het plan is om nog minstens 4 voetbalvelden op te knappen en daarnaast meerdere projectweken te organiseren. Met deze projectweken willen we o.a. de jeugd voorzien van culturele evenementen en een duurzaam Surinaams netwerk opbouwen die de Surinaamse jonge talentenhet gehele jaar kan voorzien van begeleiding op het vlak van talent ontwikkeling maar ook op persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Betrokkenen

Dit zijn de participanten die meehelpen om het project te verwezenlijken.

ORGANISATIE

Edward van Gils

Streetkings

Edward ondersteund namens Streetkings deze giving back actie door zijn internationale netwerk in te zetten, daarmee zijn naam te binden aan dit project en door het organiseren van totaal 2 straatvoetbal clinics en een voetbaltoernooi op de dag van de opening. Dit is op locatie opgepakt door Orry Promes.

Jonna Fraser

Jonna Fraser

Jonathan “Jonna Fraser” Grando: Hitkanon, Storyteller, Rapper, Zanger en Performer. De 27 jarige artiest uit Zaandam is de initiatiefnemer van dit project en draagt ook in 2021 zijn steen bij aan het vervolg.

Tom van der Lip

ZSAlliance

Namens Stichting ZSAlliance levert Tom project management, expertise en inzicht op het gebied van jongerenwerk, maatschappelijke initiatieven en organisatie op het gebied van sport, spel- en muziekevenementen. 

Giving Back 2021

Wij hadden graag in 2020 al een vervolg willen zien van dit project, maar helaas door COVID-19 en de omstandigheden moeten we dit jaar overslaan. In 2021 willen we twee keer zoveel teruggeven. Wij doen daarom een oproep aan allen die hieraan een bijdrage willen leveren, Dat kan in de vorm van financiële middelen, maar ook in de vorm van netwerk en eventuele andere suggesties. Iedereen heeft de mogelijkheid om te doneren. Wil jij dit project ondersteunen op een andere manier? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Giving Back 2021 wordt ondersteund door Jonna Fraser, Edward van Gils, Streetkings, Dopebwoy, Stefano Denswil, Stichting ZSAlliance en Apsu Agency. Jouw support maakt het verschil.

Jouw support maakt het verschil.

Doneer en help onze projecten te financieren om nog meer jongeren te kunnen bereiken en inspireren.

Scroll naar boven