[rev_slider alias="home-slider-zsa"]

Blijf of de hoogte van al onze workshops, events en activiteiten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn ZSAlliance, een stichting met als doel het leveren van een relevante maatschappelijke bijdrage vanuit een intrinsieke motivatie. Wij halen talent daar waar het over het hoofd wordt gezien. De stichting heeft ten doel het bevorderen van de Hiphop cultuur door onder andere het organiseren van evenementen en het geven van workshops.

WAT DOEN WIJ?

BEATS

Een doe-het-zelf cursus met behulp van de computer. Na een korte introductie wordt de basis uitgelegd van verschillende muziekprogramma’s

LEES MEER

RHYMES

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers onder begeleiding van ervaren MC’s een Hiphop tekst schrijven.

LEES MEER

KOKEN

Tijdens deze les maken de deelnemers kennis met de eenvoudige, gezonde en lekkere manier van koken die Stichting ZSAlliance nastreeft.

LEES MEER

VOETBAL

ZSAcademy: door het seizoen heen nodigen wij diverse gasttrainers en talentvolle Zaanse voetballers uit om de kids uit te dagen.

LEES MEER

DANS

Tijdens deze workshop leggen wij de nadruk op de combinatie van plezier, kwaliteit & aandacht voor het individu en zijn/haar creativiteit.

LEES MEER

LESSEN & WORKSHOPS

[slide-anything id="4196"]

WIE ZIJN WIJ?

NIEUW: ONZE KOOKLESSEN IN BAAZ (Assendelft)

Assendelft –  Wat algemeen bekend is, is dat wij ons met Stichting ZSAlliance actief bezig houden met de welzijn van de jongeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de wekelijkse kookles in BAAZ Assendelft zijn gestart. In deze lessen leren onze docenten Vita en Ella de leerlingen dat gezond eten super lekker kan zijn. Sushi,

Lees verder »

BINNENKORT: ZSALLIANCE HOODIES & MEER ONLINE

Je hebt ze vast al wel gezien bij onze evenementen of in iemands outfit op straat. De ZSAlliance T-shirts en hoodies gaan al super lekker en zijn binnenkort eindelijk online te verkrijgen. Naast onze hoodies en T-shirts worden ook de ZSAlliance tassen verkrijgbaar en zullen we de webshop up to date houden met nieuwe modellen.

Lees verder »

ZSACADEMY DANS AUDITIE OP 2 JUNI

Koog ad Zaan – De danstak van de ZSAcademy blijft groeien en dus zijn we dit jaar weer bezig met nieuw talent aannemen op de Academy. Wil jij je skills als jonge danser of danseres ontwikkelen als solo danser, in crew verband, in freestyle en in choreography? Dan ben je uitgenodigd om auditie te doen

Lees verder »

PARTNERS & SPONSORS

[slide-anything id="3980"]
zsashirt13rood

© [oceanwp_date] ZSAlliance

Scroll naar boven