Algemeen ZSA

ALGEMENE INFO

Ondanks een groot aanbod van Zaanse dansscholen zijn wij in 2015 gestart met een aanbod van danslessen waarbij de nadruk ligt op meer dan alleen plezier binnen onze Sport Academy: ZSAcademy. Een dansschool waarbij kennis, kwaliteit en aandacht voor het individu en zijn/haar creativiteit centraal staan en in een fijne sfeer gedanst en geleerd kan worden. Dat betekent dat onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van de (persoonlijke) choreografieën van een docent.

Ook hebben wij voor de enthousiaste en gedreven dansers talentenklassen en crews op de zondag bieden wij een divers aantal lessen aan met de nadruk op de toekomst, de jeugd. Hiervoor is een uitnodiging nodig voor deze lessen of moet een auditie worden doorstaan.

De deelnemers hebben momenteel alleen nog de keuze om zich te verdiepen in verschillende dansstijlen uit de HipHop- & Dansscène. In de toekomst willen wij ons aanbod ook uitbreiden met lessen zoals Break en andere Moderne- of Straatdanslessen. Naast het aanleren van de basis van elke stijl en het leren bewegen op de bijbehorende muziek neemt elke docent je mee in het werken met de foundations. Ook ga je aan de slag met tellen, herkennen en ontleden van muziek en deelt de docent haar/zijn kennis over de cultuur van de stijl zodat elke deelnemer uitgroeit tot een unieke & bewuste danser of danseres.

Natuurlijk staat plezier voorop en kun je in elke les van ons genieten van dans. Als er daarnaast bepaalde wensen\doelen zijn, dan kunnen onze docenten hierbij zeker begeleiden. Onze docenten bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen of trainingen en zijn allen ervaringsdeskundigen en professionals op hun gebied met aantoonbare didactische vaardigheden.

Neem een kijkje op ons dansrooster, meld je aan voor een proefdag of neem contact met ons op via een van de onderstaande manieren.

Inschrijven

Klik hier om je aan te melden voor een proefles. Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden. Voor vragen of opmerkingen kun het beste contact opnemen met zsalliancezdg@gmail.com
Scroll naar boven