DANSOPLEIDING

 

Onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van choreografie van de docent.
Naast een aanbod van verschillende lessen is er ook voor ieder wat wils voor zowel peuters als volwassenen met of zonder ervaring in verschillende dansstijlen. Onze wekelijkse danslessen vinden plaats op verschillende locaties in de Zaanstreek. De deelnemers hebben momenteel alleen nog de keuze om zich te verdiepen in verschillende dansstijlen uit de HipHop- & Urban scene in de toekomst willen ook uitbreiden naar kwalitatieve Modern, Jazz & Balletlessen voor de jeugd. Naast het aanleren van choreo’s en het leren bewegen op de muziek neemt elke docent je mee in de basisbewegingen, ga je aan de slag met muzikaliteit en deelt de docent haar/zijn kennis over de cultuur achter elke stijl/beweging zodat elke deelnemer uitgroeit tot een unieke & bewuste danser of danseres. Natuurlijk staat plezier voorop en kun je in elke les genieten van dans, heb je bepaalde wensen/doelen dan kunnen onze docenten je hierbij zeker begeleiden zowel binnen als buiten de lessen. Neem een kijkje op ons dansrooster.
 
Ondanks een groot aanbod van Zaanse dansscholen zijn wij in 2015 gestart met een aanbod van danslessen waarbij de nadruk ligt op meer dan alleen plezier binnen onze Sport Academy: ZSAcademy. Een dansschool waarbij kennis, kwaliteit en aandacht voor het individu en zijn/haar creativiteit centraal staan en in een fijne sfeer gedanst en geleerd kan worden. Dat betekent dat onze lessen bestaan uit meer dan alleen het aanleren van de (persoonlijke) choreografieën van een docent.

Ook hebben wij voor de enthousiaste en gedreven dansers talentenklassen en crews op de zondag bieden wij een divers aantal lessen aan met de nadruk op de toekomst, de jeugd. Hiervoor is een uitnodiging nodig voor deze lessen of moet een auditie worden doorstaan.

De deelnemers hebben momenteel alleen nog de keuze om zich te verdiepen in verschillende dansstijlen uit de HipHop- & Dansscène. In de toekomst willen wij ons aanbod ook uitbreiden met lessen zoals Break en andere Moderne- of Straatdanslessen. Naast het aanleren van de basis van elke stijl en het leren bewegen op de bijbehorende muziek neemt elke docent je mee in het werken met de foundations. Ook ga je aan de slag met tellen, herkennen en ontleden van muziek en deelt de docent haar/zijn kennis over de cultuur van de stijl zodat elke deelnemer uitgroeit tot een unieke & bewuste danser of danseres.

Natuurlijk staat plezier voorop en kun je in elke les van ons genieten van dans. Als er daarnaast bepaalde wensen\doelen zijn, dan kunnen onze docenten hierbij zeker begeleiden. Onze docenten bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen of trainingen en zijn allen ervaringsdeskundigen en professionals op hun gebied met aantoonbare didactische vaardigheden.

Neem een kijkje op ons dansrooster, meld je aan voor een proefdag of neem contact met ons op via een van de onderstaande manieren.

Inschrijven

Klik hier om je aan te melden voor een proefles. Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden. Voor vragen of opmerkingen kun het beste contact opnemen met zsalliancezdg@gmail.com

DANSOPLEIDING

In de zomer van 2018 werd de eerste HipHop Dansopleiding in de Zaanstreek gerealiseerd door Stichting ZSAlliance HipHopCypher. De HipHopformatie opende in 2014 haar eerste HipHoptempel midden in het centrum van Zaandam en heeft sindsdien ook een dansafdeling opgezet met twee locaties. Een plek waar jongeren zichzelf en hun liefde & passie kunnen ontwikkelen voor dans, HipHop & muziek en les krijgen van professionals & ervaringsdeskundigen. Een plek waar leren over dans uit meer bestaat dan het aanleren van choreografie op hedendaagse muziek. Een school waar respect, jezelf (leren) zijn & hard werken centraal staan in combinatie met plezier, samenhang & een flinke dosis humor.

AUDITIES

Op zondag twee juni vindt onze jaarlijkse auditie plaats voor de HipHop Dansopleiding van de ZSAcademy. Na een geweldige start vorig jaar september zullen wij ook dit jaar een nieuwe groep dansers aannemen die meer willen leren en bereid zijn om hard te werken elke zondag onder begeleiding van professionals. Elk jaar kan er auditie gedaan worden voor zowel kids, als tieners en jong volwassenen. Er zijn geen kosten verbonden aan de auditie, je hoeft ook niets voor te bereiden

DOCENTEN

Een team van docenten met ieder zijn eigen verhaal en specialiteit maar één duidelijk & unieke visie. Afkomstig uit de HipHopcultuur maar werkzaam in de dans- en muziekwereld met (inter)nationale werkervaring midden in de Zaanstreek. 

 Een toegewijd team met kwalitatieve en pedagogisch verantwoorde docenten, personal trainers, artiesten met een passie voor de jeugd.
Maak kennis met ons docententeam van de ZSAcademy Dansopleiding.

Scroll naar top